Το Φυτώριο μας

Το φυτώριο Μανώλια, με περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας, παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στην παραγωγή ποιοτικών φυτών, τα οποία θα είναι υγιή, εύρωστα και θα αποτελούν αξιόπιστο πολλαπλασιαστικό υλικό.

Η οικογενειακή μας επιχείρηση πέραν από την πώληση των διαφόρων ειδών μας, βρίσκεται κοντά στους πελάτες της καθώς βασικό μας μέλημα είναι η συχνή επικοινωνία αλλά και η συμβούλευση τους για θέματα που σχετίζονται με την καλλιέργεια και την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Σε εμάς θα βρείτε: Φυτά εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, οπορωφόρα δέντρα, εσπεριδοειδή, δέντρα κωνοφόρα, φοινικοειδή, αρωματικά φυτά, λαχανοκομικά, σπόρους, έτοιμο χλοοτάπητα και βολβούς όλων των εποχών. Επίσης διαθέτουμε συντριβάνια για κάθε χώρο, βότσαλα, διακοσμητικές πέτρες, γλάστρες, κιούπια ...

Μπορούμε να καλύψουμε πλήρως όλες τις ανάγκες του ιδιώτη, καθώς και του επαγγελματία σε φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, κάθε είδους και μεγέθους.

Συγκεκριμένα, εμπορευόμαστε ποιοτικά εξελιγμένο φυτωριακό υλικό για όλα τα είδη και τις ποικιλίες των φυτών που ευδοκιμούν στον ευρύτερο νησιωτικό χώρο.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος